Velikonoční puťák

Informace o skautskem putaku
29.3.-1.4.2018 (velikonoce)

Sraz: ve ctvrtek 9:15 hlavni nadrazi
Návrat: v nedeli 16:35 Borislavka
Cíl: Severni Kokorinsko

Tentokrát vyrazime na Velikonocni putak do krajiny piskovcovych skal a rokli v severnim Kokorinsku. Asi nepujdeme prilis velke vzdalenosti, presto je potreba mit vse radne sbalene, nemit zbytecne tezky
batoh a mit slusne boty. Predpoved není uplne idealni, ale mají byt snad jen prehanky, a podle noru dokonce jen drobne v sobotu, jinak bez deste, tak by to mělo byt v pohode. Presto se radne oblecte, nebude se jak jinak zahrat, nez u ohynku nebo pohybem. Spat budeme v tramskych kempech pod ruznymi previsy. Asi by se mohla hodit celta, tak je mozne si ve stredu nejakou zkusit vzit z klubovny. Nezapomente lahve na vodu, je tam v kraji malo moznosti nacepovat.

Vybavení : dobrý spacák, karimatku, oblečení v přírodních barvách, něco teplého na večer, teplé oblečení na noc, pevné nepromokave boty!, hrníček, lžíci, jídlo na ctvrtek přes den, cosi na diskotéku, alespoň 1,5l láhev a pití na cestu, hygienické potřeby, zavírací nůž s pojistkou, baterku, sirky, šátek, zápisník a tužku, 420Kč na jídlo a dopravu.

Dalibor

 

Napsat komentář