Informace o výpravě 18.-20.6.2021

 

Sraz : v patek 16:30 u klubovny

Návrat: 16:50 metro Bořislavka

Cíl : Brdske lesy

Protoze dle podminek musime zajistit co nejbezpecnejsi epidemiologicke prostredi, budeme spat venku pouze pod plachtami. Ma byt teplo, snad ještě enbude prset, doufejme. Zaroven predpokladame dopravu autobusem, takze prosim potvrdit kdo jede a kdo ne, abychom mohli predem zamluvit dostatecne mnozstvi mist. Pokud se to nepovede, neb nam to dopravce zatím nepotvrdil, tak pojedeme opet na kanadu, kam se da vlakem a je tam rovnez zdroj vody, abychom nemuseli do vesnice mezi lidi. Zaroven si prosim vemte netradicne i esusy, at zbytecne neriskujeme nakazu ze spolecneho kotliku.

Od autobusu půjdeme přibližně 3 km proto je třeba mít všechny věci pořádně zabalené a pokud možno nic v rukách. V báglu by mělo zbýt místo i na společné potraviny. Neni potreba klukum davat prilis věci, nevyuziji je a akorat budou mit tezky batoh. Obzvlast novackum doporucuji zabalit radeji mene nez vice věci, aby nebyli zniceni hned na zacatku.

Vybaveni : Veci na prespani venku ( spacak, karimatka, oblečení na noc ), oblečení vhodných barev, teplé oblečení na večer, hygienické potřeby, hrnicek, lzíce, esus, zavírací nuz s pojistkou, baterka, uzlovačka, šátek, 10 papírových koulí, zápisník, tužka, papír, jídlo na pátek vecer – společné jídlo bude až od soboty, láhev s vodou (alespon 1,5l) , cosi na diskotéku (pozor diskoteka není to co lidi bezne napadne, ale spolecna hostina z donesenych zasob), 130Kč na jídlo a autobus, respirator.

Pozor pro ucast plati stejna pravidla co se tyka testu jako pro schuzky, proto prosim nezapomente potvrzeni ci cestna prohlaseni.

Dalibor Bambas (tel. 776 689 789)

Napsat komentář