Víkendová výprava vlčat 24.-26.9.

Král Artuš je mrtvý a naděje na zachování keltského národa s ním.
Mlhy houstnou a nezbývá nám moc času. Naše domovy budou co nevidět zničeny a ti kdo zůstanou v nich najdou svůj hrob. Zabalte to nejnutnější a připravte se na cestu. Musíme najít Avalon dříve než bude pozdě.
Sraz: pátek 24.9. 2021 – 16:00 metro Bořislavka (u laviček před trafikou Relay)
– nutnost prokázat bezinfekčnost
Návrat: neděle 26.9. 2021 18:00 metro Bořislavka (stejné místo)
Cíl: Kokořínské lesy v okolí města Dubá
Účastnický poplatek: 150kč
Od autobusu půjdeme 4 km a je třeba mít vše dobře sbalené v batohu tak aby nikdo nic nenesl v rukou. Kluci by si měli na výpravu nachystat a sbalit věci sami podle seznamu, prosíme vás rodiče o následnou kontrolu/ doladění. V batohu by mělo zůstat trochu místa na společné jídlo. Nepřibalujte nic navíc, půjde pouze o zbytečnou zátěž.
Všechno oblečení by mělo být nevýrazných přírodních barev a nemělo by příliš vadit jeho ušpinění/poničení. Součástí vybavení je „pochutina na diskotéku“- Jde o sladkost kterou každý přispěje na závěrečnou hostinu(čokoláda, balíček bombónů/sušenek apod) Nahlaste předem svou účast a stravovací výjimky aby bylo možné nakoupit místenku a přizpůsobit jídelníček. Společné jídlo je až od soboty a na pátek si každý bere
svoje. Spát se bude v přístřešcích postavených na tábořišti okolo kterého se budeme většinu času pohybovat.
Na sebe: dlouhé kalhoty, mikinu, pevné boty(pohorky)
Vybavení do batohu: 1,5/2l flaška s vodou, jídlo na pátek, spacák, karimatka, hygienické potřeby, 1 tričko a lehké tepláky na spaní, 1 podvlíkačky, 2x trenýrky, 1x běžné a 2x teplé ponožky, 1x lehká softshellová bunda, hrníček, lžíce, ešus, zavírací nůž s pojistkou, baterka, uzlovačka, šátek, 10 papírových střel(koulí), zápisník, tužka, papír, hrobová svíčka, kapesníčky, 2x lístek mhd na 30min/lítačka, respirátor, pláštěnka.

Sebastian Kouklík (Sebík) – 774 297 213
Martin Salák (Jimmi) – 775 177 661

Napsat komentář