Registrace 2023

Vazeni rodicove, mili clenove.

Vim ze v teto dobe a pred vanoci to neni uplne prijemne, ale opet nas ceka registrace. Jedna se o prispevek na cinost strediska i cele organizace Junaka. Letos zustava vse jako loni, krome sponzorskeho clenstvi, kde jsme z duvodu konfliktni castky museli udelat zmenu. Zaroven upozornuji, ze je to normalni clensky prispevek, cili to nelze uplatnit do dani jako sponzorsky dar. Pokud by mel nekdo zajem o tuto variantu, muze nam darovat jakoukoliv castku a my vystavime potvrzeni o daru.
Loni jste na nas byli velmi hodni a my si toho velmi vazime, protoze nemuseli vedouci cast veci na program platit ze svych vlastnich penez. Ostatne i vsichni co se na vedeni oddilu podileji toto delaji dobrovolne ve svem volnem casu a platej registraci a vsechny akce take. Proto ocenime, pokud muzete, kdyz si opet vyberete variantu sponzorskeho clenstvi. Dekujeme.

Zakladni registrace je clenstvi s casopisem 1100 za prvniho a 900 za druheho a dalsího rodinneho clena. Pokud chcete navic kartu, je to +25, pokud chcete mene o casopis je to -40. Mozne jsou vsechny kombinace.
Sponzorske clenstvi je pak letos 1600 pro vsechny varianty.
Pokud nekdo vyuzil prispevek pres www.aktivnimesto.cz i tak prosim at zaplati celou castku, pry je to tak potreba kvuli spravnemu uctovani, a my vam pak vratime ten prispevek az dorazi.

Takze prosim dejte vedet, kdo chcete jakou variantu (casopis, karta) a poslete prosim penize co nejdrive. kdo chce karticku at posle fotku, nebo aktualni fotku, pokud jiz nejakou starou ma a chce aktualizovat.

Kdo jeste nevyplnoval, nebo se zmenili nejake udaje, at posle i prihlasku a registracni formular, kdo jiz vyplnoval tak nemusi.

Penize se na „ODDILOVY“ UCET!!!!
cislo uctu: 107131107/2010
Variabilní symbol: datum narození — DDMMRR, př. narozen 22.června 2003 variabilní symbol: 220603
Specifický symbol: 10723
Zpráva pro příjemce: příjmení a jméno

Prosim kdo jeste nedal vedet jak se skautskymi horami (netyka se vlcat) tak at tak prosim ucini.

Preji krasne a pohodove svatky, krasne prazdniny a v lednu budeme pokracovat.

Napsat komentář