Podzimky 26. – 29. 10. 2023

Sraz: ctvrtek 9:00 u klubovny nebo 9:55 hlavni nadrazi
Návrat: nedele 16:10 Borislavka
Tentokrát se na podzimky vydame na nase strediskove taboriste v Cekanicich, abychom zavzpominali na stare casy a podivali se jak se to tam meni. Predpoved není uplne idealni, ale třeba se to zlepsi, a kdyztak je tam nase jidelna a par pristresku. Spat budeme pod plachtou/ nebo ve stanu, jak budocu kluci chtit. Kazdopadne je potreba se vybavit teplym oblecenim a i necim do deste.
K tomu se nam zalibil lonsky Nebozezuv napad na buchtoteku, tak poprosim kluky, jestli by něco na patecni snidani neupekli. Je to ovšem úkol pro kluky, nikoliv pro rodice!!
Samozrejmosti pro skauty je jiz to, ze budou mit vse radne sbalene, zase se na taboriste nejaky kus projdeme a to rovnou z Blatne.
Vybavení: karimatka, teplý spacák, teplé oblečení na spaní, teplé oblečení do přírody, čepice, rukavice, nepromokavá bunda či pláštěnka, hygienické potřeby, ručník případně plavky, toaletní papír, lžíce, hrnek, zavírací nůž s pojistkou, baterka, svíčka, uzlovačka, šátek, 10 papírových koulí, zápisník, tužka, papír, podlozku na kresleni, stezka, jídlo na ctvrtecni obed, alespon 1,5l láhev s vodou, cosi dobrého na diskotéku, 400 Kč na vlak a jídlo, prukazka na MHD v Praze

Dalibor

Napsat komentář